Designbest - Home is where beauty is
Project details
Appartament VPA
design DZ4
Roma
2015
The renovation plan of the apartment of a 130 sq. mt. involved the redistribution of the space in order to obtain a large bright open space due to the presence of four large windows. The kitchen has been moved to be part of the space separating it visually through a large library that rises from floor to ceiling. From the entrance, the niches located in front of the door provides a visual filter to the kitchen, giving light to this space.
It has been given considerable importance to use and reinterpret different décor and furniture of the client as the library , inserted and expanded in a different setting and two wooden doors from the 17th century restored and adapted to a new linear frame.

Other projects by DZ4

All projects